Spomedzi všetkých prístrojov pre domácu starostlivosť o pleť, ktoré sme v tomto roku v redakcii testovali sa nám najviac páčila absolútna novinka od výrobcu Nu Skin, a to ageLOC Boost System. Je to to najlepšie, čo môžete v sučasnosti pre svoju pleť na trhu nájsť. V spojení s ageLOC Boost Activacting serom, ktoré je súčasťou balenia, predstavuje technicky aj vedecky najlepšie prepracovaný systém na zmiernenie starnutia pleti a jej ošetrenie.

ageLOC Boost System sa už predáva

Tento krátky článok – pripomienku uverejňujeme z dôvodu, že prístroj ageLOC Boost od Nuskinu bol predstavený už pred letom a testovať ho mali možnosť viaceré redakcie či existujúci zákazníci. Samotný predaj začal v septembri 2021, a to celosvetovou premiérou 22.9.2021.

Ak vás zaujíma vaša pleť a chcete vyzerať stále mlado a zdravo, potom je tu možno skvelý tip na darček k najbližším narodeninám, či iným sviatkom. S týmto darčekom určite nestrelíte vedľa.

▶️ Našu podrobnú recenziu prístroja si prečítajte TU

▶️ Všetko o aktivačnom sére sa dočítate TU

Kde kúpim Nu Skin ageLOC Boost System?

Prístroj pre domácu starostlivosť o pleť Nu Skin ageLOC Boost System doporučujeme kupovať výlučne priamo od výrobcu. Ten má na Slovensku oficiálne zastúpenie a k prístroju tak získate všetky služby a záruky, ktoré sú štandardom. 2 ročná záruka je samozrejmosť, ale rovnako tak si cez svoj účet budete môcť dokupovať aktivačné sérum, ktoré je nevyhnutné k pravidelnému ošetreniu pleti a spolu so striedavým pulzným mikroprúdom vytvára v pokožke reakciu, ktorá pomáha zmierniť starnutie pleti.

Prístroj si tak budete môcť kúpiť so zľavou až 27%! Namiesto štandardnej ceny 389,21 Eur ho môžete iba vďaka registrácii získať za 283,32 Eur vrátane Dph.

Informácie k registrácii u výrobcu nájdete v našej nápovede:

▷ Exkluzívne výhody – ako sa registrovať

Nezabudnite, že čím skôr sa o svoju pleť začnete starať, tým dlhšie vydrží krásna, zdravá a mlado vyzerajúca!

Nechce sa vám robiť registrácia? Kúpte si Boost najrýchlejšie ako sa dá

Ak sa vám nechce robiť žiadna registrácia a chcete si túto novinku kúpiť okamžite, tak si Boost môžete objednať hneď teraz priamo na našej webstránke. Tovar vám zašleme aj na dobierku a väčšinu výrobkov máme skladom.