Reálne sme testovali Nu Skin LumiSpa prístroj pre čistenie pleti – najefektívnejší prístroj na svete na domáce čistenie pleti. Prečítajte si našu recenziu s konkrétnymi zisteniami, a pridávame vám aj tipy, kde ho kúpiť so zárukou priamo od výrobcu a ako získať na Lumispu najlepšiu cenu.

Článok obsahuje:


Získajte prístroj Lumispa iO za najvýhodnejšiu cenu na Slovensku priamo od výrobcu!

Ako postupovať:

  1. KLIKNITE na tlačidlo vyššie a prečítajte si ako sa zaregistrovať priamo u výrobcu
  2. Po zaregistrovaní navštívte stránku Nu Skin, prihláste sa a vyberte si svoju Lumispu s najvýhodnejšou cenou
  3. Nový prístroj získate priamo od výrobcu so všetkými zárukami a návodom v slovenčine

Recenzia prístroja na čistenie a odlíčenie pleti

Našu recenziu Lumispa začneme základnou otázkou, na ktorú hľadajú odpovede rovnako ženy ako aj muži. Prečo si čistiť pleť? Odpoveď je veľmi jednoduchá a kto ju pochopí, tak dosiahne skvelý stav svojej pleti dlhodobo a bez väčšej námahy.

Vaša pokožka je geniálny výtvor, ktorý si sám produkuje prírodné oleje, aby sa ochránil pred nečistotami, ktoré stretávate vo svojom okolí každý deň. Tieto oleje sa pochopiteľne miešajú napríklad s mejkapom či zvyškami nečistôt. Táto zmes na povrchu vašej pokožky potom vytvorí film, ktorý jej zabráni dýchať a spôsobuje zanesenie pórov a následné komplikácie.

Navrátiť pokožke jej prirodzenú a mladistvú podobu je možné jej čistením a ošetrovaním. A tu sme sa dostali k našej recenzii, v ktorej sme testovali spôsob, ako to robiť jednoducho, rýchlo, ale najmä takmer profesionálne v domácom prostredí.

Ešte doplníme, že k čisteniu je pochopiteľne potrebné použiť čistiace gély na pleť, ktoré sa delia podľa typu pokožky. Najčastejšie typy pleti sú tieto:

  • suchá pleť
  • normálna / zmiešaná pleť
  • mastná pleť
  • problematická pleť
  • citlivá pleť

Podľa typu vašej pleti je potom potrebné vybrať vhodný čistiaci gél, ktorým sa dosiahne optimálny výsledok čistenia. Poďme sa ale už pozrieť na to, ako si z čistenia urobiť zábavu a ako dosiahnuť profesionálny výkon v domácom prostredí vašej kúpeľne. V našej recenzii sme vyskúšali Nu Skin LumiSpa prístroj pre čistenie pleti, ktorý je svetovou jednotkou v kategórii prístrojov pre domácu starostlivosť o pleť.

Ako kúpiť Lumispa na Slovensku najvýhodnejšie?

Lumispu si môžete kúpiť priamo od výrobcu, spoločnosti Nu Skin, ktorá má na Slovensku svoje oficiálne zastúpenie. K prístroju získate 2-ročnú záruku a po kúpe si tu môžete objednať aj ďalšie čistiace gély či náhradné čistiace hlavice.

Oficiálna cena prístroja Lumispa je 258,16 Eur a jednotlivé druhy balení podľa typu pleti nájdete nižšie v článku, alebo KLIKNITE SEM.

My vám chceme poskytnúť tip ako môžete na Lumispe ušetriť VIAC AKO 27%! Výrobca tohto prístroja totiž poskytuje možnosť bezplatne sa zaregistrovať ako ich pravidelný zákazník a tým sa vám otvorí prístup k výhodnejším cenám nielen tohto prístroja, ale aj k zľavám na všetky ostatné výrobky v ich katalógu. Registrácia vas samozrejme k ničomu nezaväzuje, získate iba výhodnejšie ceny.

Alebo kontaktujte našu redakciu a radi vám pomôžeme s registráciou a objednaním takto výhodného prístroja Lumispa.

Čistenie pleti s Nu Skin LumiSpa
Čistenie pleti s Lumispa

Ako používať prístroj LumiSpa

Používanie LumiSpa prístroja je veľmi jednoduché a nevyžaduje ani veľa času. Samotné čistenie pleti trvá 2 minúty, čo zistíte aj tým, že prístroj sa po tomto čase sám vypne. Veľkou výhodou, ktorú sme pri testovaní preverili je vodeodolnosť a vy sa tak nemusíte báť, že by ste ho pri kontakte s vodou poškodili. V praxi to znamená, že svoje čistiace rituály môžete s kľudom absolvovať aj vo vani, či pod sprchou.

10 krokov, ako si vyčistiť pleť s LumiSpa

  1. Navlhčíte si tvár teplou vodou
  2. Hlavicu prístroja LumiSpa rovnako navlhčíte vodou
  3. Na hlavicu LumiSpa, do jeho strednej svetlomodrej časti naneste také množstvo čistiaceho gélu Activating Cleanser, aby pokrylo túto plochu hlavice.
  4. Teraz môžete začať proces samotného čistenia. Hlavicou, kde máte nanesený čistiaci gél, si tento rozotrite po tvári. Nanášaním gélu na tvár cez hlavicu sa vyhnete tomu, že si gélom znečistíte ruky.
  5. Teraz zapnite prístroj stlačením tlačidla na rúčke a pomaly prechádzajte po tvári tam a späť, širokými ťahmi bez drhnutia či prílišného pritláčania.
  6. Nebuďte prekvapený, ak by sa prístroj sám zastavil. Reaguje tak na nesprávne používanie, najčastejšie sa jedná o príliš veľký tlak na pokožku, ale zbytočné krúživé pohyby.
  7. Každých 30 sekúnd sa prístroj sám pozastaví, aby vás upozornil, že sa máte presunúť z jednej časti tváre na inú (napríklad z čela na líce, druhé líce a bradu)
  8. Po dvoch minútach sa prístroj LumiSpa sám automaticky vypne.
  9. Teraz si už len opláchnite tvár vodou a pokračujte ďalším krokom v starostlivosti o pleť (tonizácia, hydratácia)
  10. Posledným krokom je očistenie prístroja, postačuje opláchnuť ho tečúcou vlažnou vodou a odložiť na suché miesto.

Nu Skin LumiSpa balenie: accent, nadstavce, gél, nabíjačka a hlavice

Balenie Nu Skin LumiSpa obsahuje všetko, čo potrebujete k okamžitému použitiu, takže sa vám nestane, že sa musíte pre niečo vrátiť do obchodu. V balení je samotný prístroj, nabíjačka, stojan, hlavica na čistenie a aktivačný gél podľa vlastného výberu (vyberiete si pri kúpe podľa typu vašej pleti).

Často vyhľadávaným doplnkom je takzvaný „accent“ alebo tiež očný nadstavec, ktorým sa aplikuje krém na očné okolie a slúži k starostlivosti o pleť po čistení. Tento accent nadstavec sa dá získať dvoma spôsobmi – buď si ho kúpite spolu s prístrojom LumiSpa v rozšírenom balíčku (viac info nižšie pod obrázkom), alebo si ho môžete tiež dokúpiť samostatne.

V balení Lumispa nájdete aj čistiaci gél
V balení Lumispa nájdete aj čistiaci gél

Prístroj Nu Skin LumiSpa si teda môžete zakúpiť v dvoch rôznych baleniach.

  1. Základné balenie ageLOC LumiSpa sada pre starostlivosť o normálnu až zmiešanú pleť
  2. Kolekcia starostlivosti o pleť ageLOC LumiSpa normálna až zmiešaná pleť (obsahuje aj očný nadstavec a krém na očné okolie)

Každé z týchto balení už obsahuje čistiaci gél podľa typu vašej pleti. Ceny si môžete pozrieť v nasledujúcej časti článku.

Oficiálna cena Nuskin Lumispa iO a výhodné zľavy pre nákup

Ak vás tento prístroj zaujal rovnako ako nás pri testovaní tak vás potešíme dobrou správou. Vďaka registrácii u výrobcu ho teraz môžete získať výhodnejšie až o 27%. Ak preferujete nákup na dobierku tak môžete využiť dodanie z nášho obchodu. Väčšinu výrobkov máme skladom a už dnes tak môže smerovať k vám domov!

Druh pletiageLOC Lumispa iO
Normálna / zmiešaná pleť294 €KÚPIŤ TERAZ
Suchá pleť294 €KÚPIŤ TERAZ
Mastná pleť294 €KÚPIŤ TERAZ
Citlivá pleť294 €KÚPIŤ TERAZ
Problematická pleť294 €KÚPIŤ TERAZ
Základné balenie ageLOC Lumispa iO – ceny sú uvedené v Eur s Dph

Kolekcia starostlivosti o pleť ageLOC iO s očným nadstavcom

Druh pletiageLOC Lumispa iO
s očným nadstavcom
Normálna / zmiešaná pleť492,73 €KÚPIŤ TERAZ
Suchá pleť492,73 €KÚPIŤ TERAZ
Mastná pleť492,73 €KÚPIŤ TERAZ
Citlivá pleť492,73 €KÚPIŤ TERAZ
Problematická pleť492,73 €KÚPIŤ TERAZ
Rozšírené balenie ageLOC Lumispa iO s očným nadstavcom – ceny sú uvedené v Eur s Dph

Oficiálna cena prístroja Nu Skin LumiSpa iO v základnom balení ageLOC bez očného nadstavca je 294 Eur s Dph. Pri využití zľavy pre registrovaných zákazníkov ušetríte až 49,20 Eur. Vaša cena po registrácii bude 244,80 Eur. ▷ PREČÍTAJTE SI NÁVOD AKO NA TO TU

Oficiálna cena prístroja Nu Skin LumiSpa iO v rozšírenom balení Kolekcia starostlivosti o pleť ageLOC s očným nadstavcom je 492,73 Eur s Dph. Pri využití zľavy pre registrovaných zákazníkov získate cenu 400,48 Eur a ušetríte tak až 92,25 Eur.

Neváhajte a využite túto zľavu vďaka registrácii, ktorú si urobte pred nákupom – KLIKNITE SEM

Nuskin LumiSpa s čistiacim gélom pre suchú pleť
Nu Skin LumiSpa s čistiacim gélom pre suchú pleť

Hodnotenie produktu Nu Skin LumiSpa

Hodnotenie tohto zaujímavého produktu na domáce ošetrovanie pleti – prístroja Nuskin LumiSpa, sme ponechali na jednu z našich autoriek. Dôvod je pochopiteľný, asi sa zhodneme na tom, že častejšie to používajú ženy a asi aj pri tom zrkadle trávia viacej času a tak si výsledky určite všimnú skôr.

Ako teda dopadol LumiSpa v rukách Lucie?

Už po prvom použití Lumispa som mala pocit čistoty a sviežosti, ten pocit, že po celom čistení bolo naozaj odstránené všetko čo na pleť nepatrí. Čo som si este všimla, že pleť je určite jemnejšia, vyhladenejšia, póry sa zmenšili a je taká nejaká rozžiarenejšia. A čo bolo pre mňa najväčším dôkazom, že Lumispa funguje, tak to boli reakcie môjho okolia. Dokonca aj jemné vrásky sa vyhladili. Za mňa 10/10!

Lucia, redakcia JA2
Čistenie pleti je zábava
Čistenie pleti je zábava

Lumispa predaj na heureka alebo bazoši

Pri hľadaní výrobku Lumispa môžete natrafiť niekedy aj na inzeráty, ktoré sú viditeľné na heuréke alebo bazoši. Je normálne, že niekto sa rozhodne predať prístroj, ktorý prestal používať, alebo možno nebol spokojný s výsledkom. V týchto prípadoch doporučujeme skontrolovať, či ste dodržali odporúčaný postup aplikácie a či ste použili aj správne čistiace gély. Tie sú totiž navrhnuté tak, aby s prístrojom spolu fungovali a aby sa želaný výsledok dostavil.

Získajte tieto skvelé výrobky so zľavou až 30%KLIKNITE SEM A PREČÍTAJTE SI AKO UŠETRIŤ

V prípade záujmu môžete kontaktovať aj odborníkov, ktorí vám pomôžu dosiahnuť očakávaný výsledok pomocou správnej aplikácie.

❤️ Prečítajte si aj ďalšiu Lumispa recenziu od Elišky Pichoňskej, ktorá je úspešnou makeup artist & hairstylistkou a píše o všetkom, čo baví ženy a robí ich šťastné. Kliknite sem a čítajte